Rendez-vous 2017: Miramichi – Quebec

Aan boord: Zaterdag 8 juli 2017, 17:00 uur Miramichi
Van boord: Woensdag 19 juli 2017, 09:00 uur, Quebec
Prijs 2-persoonshut: € 1850,- p.p. volpension
Prijs 4-persoonshut: € 1520,- p.p. volpension
(Drie maaltijden per dag, snacks, koffie, thee, melk en water)
Transfer: ± € 800-, door u zelf te regelen *

Let op! Misschien heeft u een visum of eTA voor een van de bestemmingen die de Oosterschelde op deze reis aan doet. Lees hier meer. 

Reisbeschrijving
Deze reis biedt de mogelijkheid om de Canadese maritieme provincies Newfoundland, Nova Scotia, Prince Edward Island en New Brunswick te ontdekken voor we samen met 40 andere Tall Ships arriveren in Quebec-stad. Iedereen die wil kan meevaren tijdens een van de etappes tussen de mooiste havens in de Gulf of st Lawrence. Aan boord kun je actief meedoen aan alle activiteiten. Navigeren, zeilen hijsen, strijken of trimmen, of het sturen van het schip. Als je wilt mag je ook meehelpen aan het werk in de masten, maar niets moet. Iedereen wordt gestimuleerd zoveel mogelijk mee te doen. Tijdens deze reis maken we een 48 uur stop-over in Saguenay waar er tijd is om kennis te maken met de lokale bevolking en alles wat deze steden en vooral de natuur eromheen te bieden hebben. Deze reis is onderdeel van de Rendez-vous Tall Ships Regatta 2017 om het 150 jarig bestaan te vieren van de Canadese federatie.

Algemeen
Deze reisbeschrijving is bedoeld om een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast. Altijd zal zoveel mogelijk worden gezeild. We stimuleren iedereen zoveel mogelijk mee te helpen het schip te zeilen en navigeren. Als we voor anker liggen of een haven aandoen dan nemen we natuurlijk uitgebreid de tijd om de plaatsen die we aandoen te ontdekken. Deze reis is onderdeel van de Rendez-vous Tall Ships Regatta 2017.

*Transfer
U dient bij deze reis zelf zorg te dragen voor uw transfer. De rederij kan u advies geven over de mogelijkheden. Om tickets te boeken kunnen we u in contact brengen met een boekingskantoor.

Reisdocumenten
Het is uw verantwoordelijkheid dat u de juiste reisdocumenten heeft voor de bestemmingen die u aandoet met uw reis met de Oosterschelde. We adviseren u dan ook altijd, ruim voor de start van de reis, uit te zoeken bij de desbetreffende ambassades welke reisdocumenten u nodig heeft.