Verven #4

Inmiddels zijn we terug in de Leuvehaven. Ook de letters op kop en kont zijn inmiddels aangebracht.
We liggen nu naast de ‘Salvator’, waarop we onze rederij voeren, ons ‘kantoor’schip.
Door de tegenvallers met de masten en bij het stralen staan de werkzaamheden onder grote tijdsdruk. We zijn met twee elektriciens, twee timmerlieden, een mastenmaker, een WTK, twee tuigers én de volledige bemanning aan de gang om alles af te krijgen. Met dagelijks gemiddeld zo’n 16 werklieden gebeurt er natuurlijk heel veel. Maar het weer wordt niet beter en de tijd tikt verder. Het zal een opluchting zijn wanneer straks de masten er weer op staan. Voorlopig liggen die nog in de tent, inmiddels voorzien van een laagje lak; dat wel. De nieuwe steng komt maandag aan en hopelijk zijn we eind volgende week zo ver dat de masten er weer op kunnen.