Aan dek film kijken

Aan dek film kijken

Aan dek film kijken

24 mei 2018

De laatste dagen hebben we kunnen genieten van een heel lekkere wind! We gingen als een speer en redelijk de goede kant op. En dat met overdag een heerlijk warme zon en ’s nachts prachtige sterren boven ons! Echt een cadeautje!
Maar aan al het goede komt een eind en vandaag ruimde de wind zo ver dat we onszelf echt niet meer konden overtuigen dat het ‘nog wel enigszins de goede kant op’ ging. Dus besloten we tot het diner toch lekker door te zeilen en de nacht te gebruiken om op de motor wat mijlen af te snoepen. Met een beetje geluk krijgen we morgen nog een zeilbare zuidelijke wind, waar we nog van kunnen genieten. Daarna lijkt het dat we opgeslokt gaan worden door het ‘Azoren-hoog’ en zal het niet verder komen dan lichte variabele winden.
Verder hebben we gisteren op dek een film gekeken, geprojecteerd op het grootzeil. Dat geeft toch een speciale ambiance.
En ja, dat we de hele dag dolfijnen om ons heen hebben zwemmen, is al bijna niet interessant meer. We zijn wat dat betreft zo verwend, dat we toch wel een beetje zitten te wachten op iets groters…