De accommodatie

DagtochtenHet schip biedt voor een dagtocht plaats aan maximaal 120 gasten. In de klassieke salon kunnen 110 gasten van een buffet genieten en kunnen maximaal 55 gasten aan tafel. Vanachter de tapkast serveren onze cateringmedewerkers drankjes naar keuze. Ook de kombuis is goed uitgerust en verzorgt excellente maaltijden, of het nu gaat om een eenvoudige lunch of een uitgebreid diner. Op regenachtige of juist erg hete dagen worden aan dek zonnetenten gespannen.

Meerdaagse tochtenVoor meerdaagse tochten beschikt de ‘Oosterschelde’ over negen comfortabele hutten. Maximaal 24 gasten overnachten in zes 2-persoonshutten en drie 4-persoonhutten. De hutten zijn comfortabel ingericht en voorzien van een wastafel met koud en warm stromend water. Er zijn 5 douches en 5 toiletten voor gemeenschappelijk gebruik.  Het hele schip is uitgerust met vloerverwarming en iedere hut is voorzien van een opening naar dek voor licht en frisse lucht. De ruime bibliotheek biedt boeken over allerlei vaargebieden, het dierenleven en over schepen en het is mogelijk video’s te bekijken met documentaires.

IndelingDownload hier de plattegrond van het schip. Via de virtuele rondleiding (onderaan deze pagina) kunt u zelf een kijkje nemen aan dek, in de salon of in de hutten.