Borrelarrangement Helena

Historisch zeilschip ‘Helena’ (uit 1875) is een uitstekende locatie voor een borrel. U kiest zelf of u wilt varen door de havens van Rotterdam of liever in de haven blijft liggen. De vaste ligplaats van de ‘Helena’ is in hartje Rotterdam: de museale Leuvehaven. Maar voor uw borrel kunnen we natuurlijk ook ergens anders naartoe varen.

Onze schipper heet u en uw gasten welkom. Met mooi weer kunt u plaatsnemen op het buitendek, en met minder goed weer kunt u genieten in ons tot in detail gerestaureerde ruim. Onze scheepskok verzorgt smakelijke hapjes of zelfs een uitgebreid diner. Net wat u wilt.

Voorbeeld borrelarrangement
18:00 uur        Welkom aan boord! De gasten worden aan boord ontvangen met schippersbitter en een hapje. Aan boord heet de schipper iedereen welkom en vertelt wat over de geschiedenis van het schip en het verloop van de avond.

18:30 uur        Trossen los! Iedereen kan meehelpen met het hijsen van de zeilen en we verkennen de Rotterdamse haven vanaf het water. Tijdens het varen serveren we heerlijke warme en koude borrelhapjes, en onbeperkt drankjes aan dek.

22:00 uur        We meren af in de Leuvehaven en de gasten verlaten het schip.

Prijs voorbeeld borrelarrangement
Borrel arrangement:                        €30,- per persoon
Scheepshuur ‘Helena’ stilliggend:   €125,- per uur
Scheepshuur ‘Helena’ varend:         €250,- per uur (minimale vaartijd 3 uur) 
(Prijs is inclusief scheepshuur, catering, warme en koude borrelhapjes en onbeperkt drank (binnenlands gedistilleerd), exclusief 9% BTW)

Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijk voorstel te ontvangen. Vertel ons wat u wilt, en we werken graag een voorstel op maat voor u uit!

Neem contact op via 010 4364258 of info@oosterschelde.nl voor meer informatie.

In het kort:

  • Bijzondere locatie; oudste ijzeren zeilende binnenvaart schip van Nederland (1875)
  • Inclusief schipper, bemanning, scheepskok en bediening
  • Geschikt voor grote groepen (varend 48,  stilliggend 60 personen)
  • Gepersonaliseerde arrangementen mogelijk