Zeilarrangement Helena

Een dag heerlijk uitwaaien op het water. Kom aan boord van historisch zeilschip ‘Helena’ (uit 1875) en geniet van een vaartocht door de Rotterdamse havens! 

Iedereen wordt uitgenodigd om te helpen met het zeilen van het schip. Lieren bedienen, zeilen hijsen en zelfs sturen. Of lekker borrelen op het dek, genietend van het kabbelende water. Niets moet en (bijna) alles mag! Uiteraard zorgt de schipper ervoor dat alles veilig en juist gebeurt. Onze professionele scheepskok verzorgt een heerlijk diner, zodat het u aan niks ontbreekt.

Voorbeeld zeilarrangement
16:00 uur        Welkom aan boord! De gasten worden aan boord ontvangen met schippersbitter en een hapje. Aan boord heet de schipper iedereen welkom en vertelt wat over de geschiedenis van het schip en het verloop van de avond.

16:30 uur        Trossen los! Iedereen kan meehelpen met het hijsen van de zeilen en we verkennen de Rotterdamse haven vanaf het water.

18.30 uur        Onze professionele scheepskok heeft een heerlijk tapas diner bereid. Gedurende de hele avond serveren we afwisselende smaakvolle hapjes en uiteraard drankjes.

21:00 uur        We meren af in de Leuvehaven en de gasten verlaten het schip.

Prijs voorbeeld zeilarrangement
Zeilarrangement inclusief diner      €35,- per persoon
Scheepshuur ‘Helena’ varend          €250,- per uur (minimale vaartijd 3 uur)
(Prijs is inclusief scheepshuur, bemanning, catering, diner en een welkomstdrankje, exclusief 9% BTW)

Uiteraard kunnen we ook een persoonlijk voorstel op maat maken. 

Neem contact op met ons via 010 4364258 of info@oosterschelde.nl voor meer informatie en/of een gepersonaliseerd voorstel. 

 In het kort:

  • Bijzondere locatie; het oudste ijzeren zeilende schip van Nederland (uit 1875)
  • Inclusief schipper, bemanning, scheepskok en bediening
  • Geschikt voor grote groepen (tot 48 personen)
  • Gepersonaliseerde arrangementen mogelijk