Pensacola – New Orleans

Aan boord: zondag 15 april 2018 17:00 uur, Pensacola, Florida, Verenigde Staten
Van boord: donderdag 19 april 2018 09:00 uur, New Orleans, Louisiana, Verenigde Staten

Prijs 2-persoonshut: € 600,- p.p. volpension
Prijs 4-persoonshut: € 480,- p.p. volpension
(Drie maaltijden per dag, snacks, koffie, thee, melk en water)

Let op! U heeft een visum nodig voor een van de bestemmingen die de ‘Oosterschelde’ op deze reis aan doet. Een ESTA is niet voldoende voor deze reis, u heeft een B1/B2 visum nodigLees hier meer.

Reisbeschrijving
Deze korte zeilreis is heel geschikt om kennis te maken met het zeilen op een historisch Tallship en te ervaren hoe dat u bevalt. Op zee is het aangenaam koeler dan op het land en met de andere deelnemende schepen om eens heen is er veel te zien. Natuurlijk neemt de bemanning alle tijd om uit te leggen hoe het zeilen op een driemaster werkt, waar iedere lijn voor dient en hoe het is om de wereld over te zeilen. Iedereen wordt aangemoedigd mee te helpen bij het sturen, navigeren en zeilen van het schip. De aankomst in de prachtige stad New Orleans, waar nog meer schepen zullen aankomen die dag, is feestelijk.

U kunt desgewenst nog een extra dag* aan boord blijven en deelnemen aan de activiteiten die in de stad voor hen worden georganiseerd.

Algemeen
Deze reisbeschrijving is bedoeld om een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast. Altijd zal zoveel mogelijk worden gezeild. We stimuleren iedereen zoveel mogelijk mee te helpen het schip te zeilen en navigeren.

*Transfer
U dient bij deze reis zelf zorg te dragen voor uw transfer. De rederij kan u advies geven over de mogelijkheden. Om tickets te boeken kunnen we u in contact brengen met een gespecialiseerd boekingskantoor.