New Orleans – Saint Petersburg

Aan boord: zondag 22 april 2018 17:00 uur, New Orleans, Louisiana, Verenigde Staten
Van boord: zaterdag 28 april 2018 09:00 uur, Saint Petersburg, Florida, Verenigde Staten

Prijs 2-persoonshut: € 900,- p.p. volpension
Prijs 4-persoonshut: € 720,- p.p. volpension
(Drie maaltijden per dag, snacks, koffie, thee, melk en water)

Let op! U heeft een visum nodig voor een van de bestemmingen die de ‘Oosterschelde’ op deze reis aan doet. Een ESTA is niet voldoende voor deze reis, u heeft een B1/B2 visum nodigLees hier meer.

Reisbeschrijving
Als u een paar dagen langer wilt genieten van het zeilen op een Tall Ship in de golf van Mexico, dan is de reis van New Orleans naar Saint Petersburg het meest geschikt. U bent lang genoeg aan boord om echt geoefend te raken in het zeilen met een driemastschoener. De wind is veranderlijk in dit deel van de golf, maar we hebben voldoende tijd om de reis te volbrengen. Iedereen wordt ingedeeld in de wacht en dat betekent dat u echt deel uitmaakt van de bemanning en meedoet met alle werkzaamheden aan boord zoals het zeilen, sturen, navigeren van het schip.

In Saint Petersburg gaat u als echte ‘pikbroek’ van boord.

Algemeen
Deze reisbeschrijving is bedoeld om een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast. Altijd zal zoveel mogelijk worden gezeild. We stimuleren iedereen zoveel mogelijk mee te helpen het schip te zeilen en navigeren. Als we voor anker liggen of een haven aandoen dan nemen we natuurlijk uitgebreid de tijd om de plaatsen die we aandoen te ontdekken.

*Transfer
U dient bij deze reis zelf zorg te dragen voor uw transfer. De rederij kan u advies geven over de mogelijkheden. Om tickets te boeken kunnen we u in contact brengen met een boekingskantoor.