Helena Culinair ‘Wild op het Water’

Proef het beste van de seizoenen aan boord zeilschip ‘Helena’

Deze zeiltocht staat in het teken van heerlijk eten, bereid door onze fameuze kok Fred Kaper. Voor het diner zeilen we op het open water van het Haringvliet, waar de ‘Helena’ goed tot haar recht komt! 

Varen met een 40 meter lange originele stevenaak uit 1875 is een unieke belevenis. Aan boord wordt iedereen uitgenodigd om te helpen met het zeilen van het schip. Lieren bedienen, zeilen hijsen en zelfs sturen. Of lekker op het dek, genietend van het kabbelende water. Niets moet en (bijna) alles mag!

Wild op het Water
Zondag 27 oktober 2019
Op- afstap: Hellevoetsluis
Tijden: 15:00 – 20:30 uur
Prijs: € 59,00

Eerst zeilen we op het open water van het Haringvliet, voordat we aan tafel schuiven voor het heerlijke wild-menu dat Fred ondertussen voor u heeft bereid.

Menu:
Cappuccino van wildbouillon met fenegriek
***
Reeën-biefstuk met eendenlever en malagasaus
Stoofperen en geglaceerde kastanjes
Kastanjepuree met zoete aardappel en cranberries
***
Soufflé au Grand Marnier
***
Koffie en bonbons