Reserveren

Aalborg-Rotterdam

Schip

Oosterschelde

Prijs 4-persoonshut p.p.

€875

Aantal dagen

7

Datum inschepen

7-8-2022

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Aalborg, DK

Datum ontschepen

14-8-2022

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Rotterdam, NL

Niveau

1

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Aalborg-Rotterdam

Breng the ‘Oosterschelde’ thuis. Een leuke afwisselende reis vanuit het Deense Aalborg.

Aantal dagen

7

Inschepen

7-8-2022, 17:00

Aalborg, DK

Ontschepen

14-8-2022, 09:00

Rotterdam, NL

Prijs p.p.

€875
1

Niveau

1

Reisbeschrijving

U stapt aan boord in de Deense stad Aalborg. De ‘Oosterschelde’ was hier te gast voor de Tall Ships Races. Vanaf Schiphol zijn er meerdere vluchten per dag naar deze havenstad. Het festival is net ten einde en de ‘Oosterschelde’ moet terug naar de thuishaven in Rotterdam voor groot onderhoud. Een mooie, afwisselende reis waarbij we genoeg opties onderweg hebben voor een leuke tussenstop. Precies 1 week later meren we aan in Rotterdam.

1

Niveau 1

Reizen van niveau 1 zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid. We varen bijvoorbeeld in een beschut gebied of dicht onder de kust. Bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn of kiezen voor een meer beschutte route.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat zeereis aan boord van een zeilschip fysiek meer van uw vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?