Reserveren

Aberdeen – Eemshaven

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€560

Prijs 4-persoonshut p.p.

€ 480

Niveau

2

Aantal dagen

9

Tijd inschepen

20:00

Plaats inschepen

Aberdeen (GB)

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Eemshaven (NL)

Datum inschepen

04-06-2021

Datum ontschepen

09-06-2021

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Aberdeen – Eemshaven

Een perfecte reis om het echte zeemansleven te ervaren!

Aantal dagen

9

Inschepen

04-06-2021, 20:00

Aberdeen (GB)

Ontschepen

09-06-2021, 09:00

Eemshaven (NL)

Prijs vanaf p.p.

€ 480
2

Niveau

2

Reisbeschrijving

Op 4 juni kunt u bij ons aan boord stappen om de oversteek van Aberdeen naar Eemshaven te maken. Hier is de OOSTERSCHELDE te gast bij het maritieme festival DelfSail.

Eenmaal aan boord worden de hutten ingedeeld en de kapitein houdt zijn praatje over het reilen en zeilen en de veiligheid aan boord. De opvarenden krijgen de gelegenheid zich aan elkaar voor te stellen. Na een goede nachtrust verlaten wij de Schotse kust en zetten wij koers richting Nederland.

We zullen in een keer oversteken. Dat betekent dat we enkele dagen en nachten achter elkaar op zee zullen zijn. Tijdens deze reis maakt u deel uit van de bemanning en draait mee in het wachtsysteem. Deze reis biedt u daarom een supermooie gelegenheid om een keer het echte zeemansleven mee te maken.

Onderweg zijn er geen mogelijkheden om een tussenstop te maken. Op dinsdag 9 juni verlaat u na het ontbijt het schip in Eemshaven.

Algemeen

Deze reisbeschrijving is bedoeld om u een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast, maar we zullen altijd zoveel mogelijk zeilen.

Transfer

U dient bij deze reis zelf zorg te dragen voor uw transfer. We kunnen u op verzoek in contact brengen met een boekingskantoor die tickets kan boeken voor u.v

2

Niveau 2

Reizen van niveau 2  zijn geschikt voor iedereen die goed ter been is en voldoende fit en gezond. Er kan best wat wind of zeegang te verwachten zijn op bepaalde trajecten, maar bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

COVID-19

Lees hier meer over de maatregelen omtrent COVID-19.

Heeft u vragen?