Reserveren

Aberdeen – Rotterdam

Schip

Oosterschelde

Prijs 1-persoonshut p.p.

€840

Prijs 2-persoonshut p.p.

€560

Niveau

3

Aantal dagen

6

Datum inschepen

05-06-2021

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Aberdeen, GB

Datum ontschepen

10-06-2021

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Rotterdam, NL

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Aberdeen – Rotterdam

Aantal dagen

6

Inschepen

05-06-2021, 17:00

Aberdeen, GB

Ontschepen

10-06-2021, 09:00

Rotterdam, NL

Prijs vanaf p.p.

€560
2

Niveau

3
Een perfecte reis om het echte zeemansleven te ervaren!

Reisbeschrijving

Op 5 juni kunt u bij ons aan boord stappen om de oversteek van Aberdeen naar de thuishaven Rotterdam te maken.

Eenmaal aan boord worden de hutten ingedeeld en de kapitein houdt zijn praatje over het reilen en zeilen en de veiligheid aan boord. De opvarenden krijgen de gelegenheid zich aan elkaar voor te stellen. Na een goede nachtrust verlaten wij de Schotse kust en zetten wij koers richting Nederland.

We zullen in een keer oversteken. Dat betekent dat we enkele dagen en nachten achter elkaar op zee zullen zijn. Tijdens deze reis maakt u deel uit van de bemanning en draait mee in het wachtsysteem. Deze reis biedt u daarom een supermooie gelegenheid om een keer het echte zeemansleven mee te maken.

Onderweg zijn er geen mogelijkheden om een tussenstop te maken. Op 10 juni verlaat u na het ontbijt het schip in Rotterdam.

Algemeen

Deze reisbeschrijving is bedoeld om u een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast, maar we zullen altijd zoveel mogelijk zeilen.

Transfer

U dient bij deze reis zelf zorg te dragen voor uw transfer. We kunnen u op verzoek in contact brengen met een boekingskantoor die tickets kan boeken voor u.v

2

Niveau 3

Reizen van niveau 3 zijn alleen geschikt voor de ervaren en fitte zee-reiziger. Tijdens een oversteek of lange reis zijn er weinig mogelijkheden om uit te wijken naar een haven en medische zorg is niet binnen 24 uur beschikbaar.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

COVID-19

Lees hier meer over de maatregelen omtrent COVID-19.

Heeft u vragen?