Reserveren

Bremerhaven-Rotterdam

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€650

Prijs 4-persoonshut p.p.

€550

Niveau

1

Aantal dagen

5

Datum inschepen

24-8-2020

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Bremerhaven, DE

Datum ontschepen

29-8-2020

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Rotterdam, NL

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Bremerhaven-Rotterdam

Iedereen die na het bezoeken van Sail Amsterdam of het zien van de beelden ervan zin heeft gekregen in een zeilreis kan meteen mee met deze korte trip.

Aantal dagen

5

Inschepen

24-8-2020, 17:00

Bremerhaven, DE

Ontschepen

29-8-2020, 09:00

Rotterdam, NL

Prijs vanaf p.p.

€550
1

Niveau

1

Reisbeschrijving

Na verschillende grote Sail-evenementen met veel drukte, veel mensen en vaak veel lawaai, zijn we blij weer even naar zee te kunnen en gewoon relaxed te kunnen zeilen. Een leuke vaartocht terug naar de thuishaven Rotterdam, waar deOOSTERSCHELDE dan gebruikelijk een periode zal blijven voor onderhoud.

Benoorden de Duitse en Nederlandse Waddeneilanden zetten we koers naar Texel. Daar veranderen we koers naar het zuidwesten en vrijdagavond zullen we aanmeren in de thuishaven van de OOSTERSCHELDE, Rotterdam. Wanneer familie of vrienden u de volgende ochtend komen ophalen, kunnen zij een kopje koffie meedrinken en onder uw begeleiding meteen even het schip bekijken.

Algemeen
Deze reisbeschrijving is bedoeld om u een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast. Altijd zal zoveel mogelijk worden gezeild.

1

Niveau 1

Reizen van niveau 1 zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid. We varen bijvoorbeeld in een beschut gebied of dicht onder de kust. Bij zwaar weer kan het schip uitwijken naar een haven of kiezen voor een meer beschutte route.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?