Reserveren

Cruise in Company

Schip

Oosterschelde

Niveau

1

Prijs 15-25 jaar

€750

Prijs 26 jaar en ouder

€900

Aantal dagen

6

Datum inschepen

16-7-2022

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Harlingen, NL

Datum ontschepen

22-7-2022

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Antwerpen, BE

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Cruise in Company Harlingen-Antwerpen

Nergens zie je zoveel grote zeilschepen bij elkaar als in de aankomst- en vertrekhavens van de Tall Ships Races. De schepen trekken vaak honderdduizenden bezoekers. Na een middag ondergedompeld te zijn in het feestelijke Harlingen, vertrekken we de volgende ochtend in de parade met de andere schepen naar zee.

Aantal dagen

6

Inschepen

16-7-2022, 17:00

Harlingen, NL

Ontschepen

22-7-2022, 09:00

Antwerpen, BE

Prijs vanaf p.p.

€750
1

Niveau

1

Reisbeschrijving

Een cruise in company is geen race dus we hebben de tijd om langs de Nederlandse kust richting Antwerpen te zeilen. Sommige schepen zullen binnendoor varen, maar de grote zeilschepen zullen over de Noordzee en de Westerschelde naar Antwerpen varen. Er is genoeg tijd voor een (of meerdere) stop(s) in een andere Nederlandse haven.

Op donderdag 21 juli zullen we in Antwerpen arriveren. De volgende dag na het ontbijt stap je van boord. Wil je nog wat langer blijven? Op basis van bed & breakfast kunt u nog een nachtje extra bijboeken voor € 125 per persoon voor gasten van 26 jaar en ouder en € 100 voor gasten tussen de 15 en 26 jaar oud. Je kunt dit doorgeven bij de opmerkingen bij de boekingsaanvraag.

1

Niveau 1

Reizen van niveau 1 zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid. We varen bijvoorbeeld in een beschut gebied of dicht onder de kust. Bij zwaar weer kan het schip uitwijken naar een haven of kiezen voor een meer beschutte route.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?