Reserveren

Dagtocht OOSTERSCHELDE 3

Schip

Oosterschelde

Niveau

1

Aantal dagen

1

Datum

3-7-2021

Plaats inschepen

Scheveningen, NL

Tijd inschepen

11:00

Tijd ontschepen

16:00

Plaats ontschepen

Scheveningen, NL

Prijs volwassene

€100

Prijs kind tot 15 jaar

€50

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Dagtocht OOSTERSCHELDE 3

Deze zomer staat een aantal dagtochten voor individuele gasten op het programma van de OOSTERSCHELDE. De vertrek- en aankomsthaven van deze tochten is Scheveningen.

Aantal dagen

1

Inschepen

3-7-2021, 11:00

Scheveningen, NL

Ontschepen

3-7-2021, 16:00

Scheveningen, NL

Prijs vanaf p.p.

€100
1

Niveau

1

Reisbeschrijving

De vertrek- en aankomsthaven van deze tochten is Scheveningen. Zodra iedereen aan boord is worden de trossen losgegooid en nog binnen de pieren worden de eerste zeilen gehesen. Liefst met hulp van iedereen. Eenmaal op volle zee hijsen we de rest van de indrukwekkende zeilgarderobe. U maakt de OOSTERSCHELDE mee in haar element: op volle zee. Gedurende de tocht maken we een aantal manoeuvres onder zeil, waarbij de bemanning u van harte uitnodigt mee te helpen. Onze scheepskok zorgt onderweg voor een heerlijke lunch.

Vanwege COVID-19 is de kans groot dat we niet met grote groepen zullen mogen varen, maar we willen toch iedereen de kans bieden om weer eens een dagje aan boord te genieten. Daarom hebben we gekozen voor wat meer dagtochten met minder mensen per keer en is de prijs iets verhoogd.

1

Niveau 1

Reizen van niveau 1 zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid. We varen bijvoorbeeld in een beschut gebied of dicht onder de kust. Bij zwaar weer kan het schip uitwijken naar een haven of kiezen voor een meer beschutte route.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?