Reserveren

Duinkerken-Sail Amsterdam

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€395

Prijs 4-persoonshut p.p.

€295

Niveau

1

Aantal dagen

3

Datum inschepen

8-8-2020

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Duinkerken, FR

Datum ontschepen

11-8-2020

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

IJmuiden, NL

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Duinkerken-Sail Amsterdam

Breng de OOSTERSCHELDE naar het grootste maritieme evenement ter wereld: Sail Amsterdam 2020

Aantal dagen

3

Inschepen

8-8-2020, 17:00

Duinkerken, FR

Ontschepen

11-8-2020, 09:00

IJmuiden, NL

Prijs vanaf p.p.

€295
1

Niveau

1

Reisbeschrijving

Dit jaar hebben we veel evenementen in ons zomerprogramma. In Duinkerken is de finish van de Tall Ships Race waar we aan hebben meegedaan. Die wordt besloten met een feestelijk programma in de stad. Vanuit Duinkerken zetten we koers naar IJmuiden, voor de intocht van Sail Amsterdam, misschien wel het grootste maritieme evenement ter wereld.

We varen dus te midden van de andere zeilschepen, die net als wij Amsterdam als bestemming hebben. Met wat geluk zien we ze om ons heen onder zeil tijdens deze reis.

Tussenstops zullen we waarschijnlijk niet maken, daarvoor is deze reis te kort. Maar het is een uitgelezen kans kennis te maken met het zeilen op een historische driemaster en mee te maken wat het leven aan boord inhoudt. Op 11 augustus stapt u in IJmuiden van boord, een dag voor de start van Sail Amsterdam.

Algemeen
Deze reisbeschrijving is bedoeld om u een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast. Altijd zal zoveel mogelijk worden gezeild.

1

Niveau 1

Reizen van niveau 1 zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid. We varen bijvoorbeeld in een beschut gebied of dicht onder de kust. Bij zwaar weer kan het schip uitwijken naar een haven of kiezen voor een meer beschutte route.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?