Shop

Reserveren

Eilandhoppen Kaapverdië 1

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€1875

Prijs 4-persoonshut p.p.

€1650

Aantal dagen

11

Datum inschepen

22-12-2019

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Palmeira, CV

Datum ontschepen

2-1-2020

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Palmeira, CV

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Eilandhoppen Kaapverdië 1

Ontdek de Kaapverdische archipel met een goede mix tussen actief zeilen en excursies op tenminste 6 eilanden.

Aantal dagen

11

Aan boord

22-12-2019, 17:00

Palmeira, CV

Van boord

2-1-2020, 09:00

Palmeira, CV

Prijs vanaf p.p.

€1650

Kaapverdië ligt in de Atlantische Oceaan, op ongeveer 600 kilometer voor de kust van Senegal. De archipel heeft ongeveer 450.000 inwoners en bestaat uit 9 bewoonde en enkele onbewoonde eilanden. Het tropisch klimaat en de altijd heersende passaatwind maken Kaapverdië tot een paradijs voor zeilers.

Reisbeschrijving

Kaapverdië

Kaapverdië behoort tot Afrika en is niet te vergelijken met het Caraïbisch gebied. De eilanden zijn kaler, de zee wat ruwer en het massatoerisme is op de meeste eilanden nog niet doorgedrongen. De inwoners zijn vriendelijk. Velen van hen zijn erg arm. Behalve in de grotere plaatsen zijn er voor toeristen weinig voorzieningen, maar uiteraard zal het u aan boord aan niets ontbreken.

Op en rond de Kaapverdische eilanden valt voldoende te ontdekken. Het water zit vol vliegende vissen, tonijn, wahoo, walvissen en zeeschildpadden. Het zeer afwisselende landschap kenmerkt zich door steile terrasvelden met bananen- en koffieplantages, zwarte vulkaanhellingen, zandwoestijnen en een woest schuimende, diepblauwe oceaan. Ieder dag oceaanzeilen wordt afgewisseld met een hele dag op het eiland van bestemming, waar de bemanning u de mooiste plaatsen van laat zien.

Lees de uitgebreide dag-tot-dag omschrijving in onze Kaapverdië brochure.

Benieuwd naar het schip?

Kaapverdië reisinformatie

Lees hier alles over uw Kaapverdië-reis

Heeft u vragen?