Reserveren

Midweek zeilen 1

Schip

Oosterschelde

Prijs 1-persoonshut p.p.

€900

Prijs 2-persoonshut p.p.

€640

Niveau

2

Aantal dagen

5

Datum inschepen

21-6-2021

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Scheveningen, NL

Datum ontschepen

25-6-2021

Tijd ontschepen

17:00

Plaats ontschepen

Scheveningen, NL

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Midweek zeilen 1

Tijdens deze vijfdaagse zeilreis laten we de wind en de dan geldende maatregelen onze route bepalen.

Aantal dagen

5

Inschepen

21-6-2021, 17:00

Scheveningen, NL

Ontschepen

25-6-2021, 17:00

Scheveningen, NL

Prijs vanaf p.p.

€640
2

Niveau

2

Reisbeschrijving

We zijn de reisbeschrijving voor deze reis nog aan het uitwerken.

Algemeen

Deze reisbeschrijving is bedoeld om u een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast. Altijd zal zoveel mogelijk worden gezeild.

COVID-19

Door onze branchevereniging (de BBZ) is een protocol opgesteld wat is goedgekeurd door de Nederlandse overheid. De rederij werkt met dit protocol om het gevaar voor besmetting te minimaliseren. Wellicht heeft u deze al gelezen op onze website, zo niet dan kunt u hier alle maatregelen lezen. Belangrijk onderdeel van de maatregelen is dat het maximaal aantal gasten aan boord wordt verlaagd. De vierpersoonshutten zijn niet meer te boeken. Reist u samen? In dat geval kunt u een tweepersoonshut boeken. Reist u alleen en wilt u een hut voor u zelf? Dat is mogelijk! U betaalt dan een eenpersoonstoeslag van 50% voor het bed dat leeg blijft. Als u een hut wilt delen met een onbekende dan is het helaas op dit moment nog niet mogelijk om uw reservering te bevestigen en plaatsen we u op de wachtlijst.  We volgen de ontwikkelingen op het gebied van testen en vaccins op de voet. Mocht er iets veranderen in onze procedure dan nemen we uiteraard hierover contact met u op.

Gunstige reisvoorwaarden

U kunt uw reis tot een week voor afvaart kosteloos annuleren. Bij boeking vragen wij een aanbetaling van 10%. Het resterende bedrag betaalt u uiterlijk 1 maand voor de start van de reis. Indien de rederij onverhoopt een reis zou moeten annuleren, krijgt u het reeds betaalde bedrag retour.

2

Niveau 2

Reizen van niveau 2  zijn geschikt voor iedereen die goed ter been is en voldoende fit en gezond. Er kan best wat wind of zeegang te verwachten zijn op bepaalde trajecten, maar bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?