Reserveren

Mijlenmaker deel 1

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€2200

Prijs 4-persoonshut p.p.

€1800

Aantal dagen

20

Datum inschepen

22-11-2019

Tijd inschepen

10:00

Plaats inschepen

Rotterdam, NL

Datum ontschepen

12-12-2019

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Tenerife, SP

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Mijlenmaker deel 1

Terwijl het in Nederland volop herfst is, vertrekt de OOSTERSCHELDE naar een zonnige winterbestemming: Tenerife. Deze lange zeereis biedt u de mogelijkheid om het echte zeemansleven mee te maken.

Aantal dagen

20

Inschepen

22-11-2019, 10:00

Rotterdam, NL

Ontschepen

12-12-2019, 09:00

Tenerife, SP

Prijs vanaf p.p.

€1800

U maakt deel uit van de bemanning en u draait mee in het wachtsysteem. Tijdens een mijlenmaker maken we weinig tussenstops. Deze reis is dus ook niet bedoeld voor mensen die komen voor ‘sightseeing’. U blijft drie en halve week aan boord van de driemaster!

Reisbeschrijving

Een reis van ruim 2500 zeemijlen ligt voor de boeg. Via de Noordzee varen we richting het Engels Kanaal en vervolgens steken we de Golf van Biskaje over. Dit eerste deel van de tocht kunnen we te maken krijgen met slecht weer en op zee zal het al behoorlijk koud zijn. We maken misschien een stop in Vigo, aan de Spaanse kust net boven Portugal. Hier kunt u aan land om de stad te bezichtigen of om even lekker op een terras te zitten. Na dit bezoek varen we langs de Portugese kust verder naar het zuiden en geleidelijk wordt het minder koud. Eenmaal voorbij Cabo São Vicente, mogen we goed weer en een gunstige wind verwachten richting Canarische eilanden.

Algemeen
Een mijlenmaker is een reis die het schip in een zo kort mogelijke tijd van A naar B brengt. Afhankelijk van het weer kan een mijlenmaker een of twee dagen langer of korter duren. U betaalt een vaste prijs voor deelname, ongeacht de duur van de reis. Deze reisbeschrijving is bedoeld om u een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast, maar we proberen altijd zoveel mogelijk te zeilen.

* Transfer
U dient bij deze mijlenmaker zelf zorg te dragen voor uw transfer. Met Arke (www.tui.nl) en Transavia (www.transavia.nl) vliegt u direct op Amsterdam. TAP Air (www.flytap.com) vliegt via Lissabon op Amsterdam en is aanzienlijk duurder.
Bij de verschillende maatschappijen van TUI (www.jetairfly.com en www.flytui.com), kunt u vluchten vinden die vanuit Kaapverdië rechtstreeks op Brussel of Keulen vliegen.

Benieuwd naar het schip?

Heeft u vragen?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.