Reserveren

Mijlenmaker deel 2

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€1040

Prijs 4-persoonshut p.p.

€880

Aantal dagen

8

Datum inschepen

12-12-2019

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Tenerife, SP

Datum ontschepen

20-12-2019

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Palmeira, CV

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Mijlenmaker deel 2

Op de Canarische Eilanden bereiden we ons voor op het laatste en misschien wel mooiste deel van onze reis richting onze eindbestemming Kaapverdië.

Aantal dagen

8

Inschepen

12-12-2019, 17:00

Tenerife, SP

Ontschepen

20-12-2019, 09:00

Palmeira, CV

Prijs vanaf p.p.

€880

Via de gunstige Noordoostpassaat zeilen we van Tenerife naar Sal, Kaapverdië. Inmiddels zijn we al zo zuidelijk, dat de temperatuur het zeilen nog aangenamer zal maken.

Reisbeschrijving

Deze reis tussen Tenerife en Sal zal erg aangenaam zijn. We pikken de Noordoostpassaat op en ook de stroming is gunstig voor ons. We zijn inmiddels zo zuidelijk dat ook de temperatuur zeer aangenaam zal zijn en de laatste 700 mijl zullen we snel afleggen. Het kan zijn dat we eerder aankomen, maar u kunt tot de einddatum van de reis aan boord blijven. De laatste dag, na het ontbijt, gaat u om 9 uur van boord. U kunt zelf uw verblijf op Kaapverdië verlengen of dezelfde dag nog terugvliegen naar Nederland.

Algemeen

Een mijlenmaker is een reis die het schip in een zo kort mogelijke tijd van A naar B brengt. Afhankelijk van het weer kan een mijlenmaker een of twee dagen langer of korter duren. U betaalt een vaste prijs voor deelname, ongeacht de duur van de reis. Deze reisbeschrijving is bedoeld om u een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast, maar we proberen altijd zoveel mogelijk te zeilen.

 

* Transfer

U dient bij deze mijlenmaker zelf zorg te dragen voor uw transfer. Met Arke (www.tui.nl) en Transavia (www.transavia.nl) vliegt u direct op Amsterdam. TAP Air (www.flytap.com) vliegt via Lissabon op Amsterdam en is aanzienlijk duurder.
Bij de verschillende maatschappijen van TUI (www.jetairfly.com en www.flytui.com), kunt u vluchten vinden die vanuit Kaapverdië rechtstreeks op Brussel of Keulen vliegen.

Benieuwd naar het schip?

Heeft u vragen?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.