Reserveren

Mijlenmaker Rotterdam – Sal

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€2500

Prijs 4-persoonshut p.p.

€2250

Aantal dagen

28

Datum inschepen

22-11-2019

Tijd inschepen

10:00

Plaats inschepen

Rotterdam, NL

Datum ontschepen

20-12-2019

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Palmeira, CV

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Mijlenmaker Rotterdam – Sal

Terwijl het in Nederland volop herfst is, vertrekt de OOSTERSCHELDE naar een zonnige winterbestemming: Kaapverdië. Deze lange zeereis biedt u de mogelijkheid om het echte zeemansleven mee te maken: U maakt deel uit van de bemanning en u draait mee in het wachtsysteem.

Aantal dagen

28

Inschepen

22-11-2019, 10:00

Rotterdam, NL

Ontschepen

20-12-2019, 09:00

Palmeira, CV

Prijs vanaf p.p.

€2250

Tijdens een mijlenmaker maken we weinig tussenstops. Deze reis is dus ook niet bedoeld voor mensen die komen voor ‘sightseeing’. U blijft drie en halve week aan boord van de driemaster!  Een reis van ruim 2500 zeemijlen ligt voor de boeg.

Reisbeschrijving

Via de Noordzee varen we richting het Engels Kanaal en vervolgens steken we de Golf van Biskaje over. Dit eerste deel van de tocht kunnen we te maken krijgen met slecht weer en op zee zal het al behoorlijk koud zijn. We maken misschien een stop in Vigo, aan de Spaanse kust net boven Portugal. Hier kunt u aan land om de stad te bezichtigen of om even lekker op een terras te zitten. Na dit bezoek varen we langs de Portugese kust verder naar het zuiden en geleidelijk wordt het minder koud. Eenmaal voorbij Cabo São Vicente, mogen we goed weer en een gunstige wind verwachten richting Canarische eilanden. We verwachten op 11 december te arriveren op Tenerife. Na een dagje het eiland ontdekken zullen we verder varen naar Kaapverdië.

Dit laatste deel van de reis zal waarschijnlijk heel plezierig zijn. We pikken de Noordoostpassaat op en ook de stroming is gunstig voor ons. We zijn inmiddels zo zuidelijk dat ook de temperatuur zeer aangenaam zal zijn en de laatste 700 mijl hopen we snel af te leggen. Het kan zijn dat we eerder aankomen, maar u kunt uiteraard tot het einddatum van de reis aan boord blijven. Op de laatste dag, na het ontbijt, gaat u om 9 uur van boord. U kunt zelf uw verblijf op Kaapverdië verlengen of dezelfde dag nog terugvliegen naar Nederland.

Algemeen

Een mijlenmaker is een reis die het schip in een zo kort mogelijke tijd van A naar B brengt. Afhankelijk van het weer kan een mijlenmaker een of twee dagen langer of korter duren. U betaalt een vaste prijs voor deelname, ongeacht de duur van de reis. Deze reisbeschrijving is bedoeld om u een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast, maar we proberen altijd zoveel mogelijk te zeilen.

 

Transfer

U dient bij deze mijlenmaker zelf zorg te dragen voor uw transfer. Met Arke (www.tui.nl) en Transavia (www.transavia.nl) vliegt u direct op Amsterdam. TAP Air (www.flytap.com) vliegt via Lissabon op Amsterdam en is aanzienlijk duurder.
Bij de verschillende maatschappijen van TUI (www.jetairfly.com en www.flytui.com), kunt u vluchten vinden die vanuit Kaapverdië rechtstreeks op Brussel of Keulen vliegen.

Benieuwd naar het schip?

Heeft u vragen?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.