Reserveren

Plymouth – Tenerife

Schip

Oosterschelde

Prijs per persoon

€3250

Aantal dagen

12

Datum inschepen

14-08-2023

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Plymouth, GB

Datum ontschepen

26-08-2023

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Tenerife, SP

Niveau

1

Goed om te weten

Uw aanmelding wordt beoordeeld door de rederij. Mochten er vragen zijn, dan nemen wij contact met u op. Wij vragen u vervolgens een aanbetaling te doen van 500 euro. U zit echter nog nergens aan vast. Als u voor 1 januari 2023 annuleert, krijgt u de volledige aanbetaling teruggestort.

 Oosterschelde

Plymouth – Tenerife

Etappe 1. De start van de DARWIN200 Global Voyage.

Aantal dagen

12

Inschepen

14-08-2023, 17:00

Plymouth, GB

Ontschepen

26-08-2023, 09:00

Tenerife, SP

Prijs p.p.

€3250
1

Niveau

1

Reisbeschrijving

Zeil vanuit Plymouth (Groot-Brittannië), waar Charles Darwin aan boord kwam van de HMS Beagle, de oceaan op naar Tenerife (Canarische Eilanden). Verken de adembenemende stranden en het spectaculaire vulkanische landschap van de Canarische archipel. Ontdek de historische dorpen op de eilanden en geniet van de unieke natuur.

Voor en na uw reis
Wij raden u aan om voorafgaand en na afloop van uw reis aan boord van de Oosterschelde een paar dagen de tijd te nemen om de plaats van vertrek en bestemming te ontdekken. Dit geeft u de mogelijkheid om bezienswaardigheden aan land te bezoeken, waar u tijdens de zeilreis steden, kustlijnen en dieren vanaf het water zal zien.

 

DARWIN200: Meer dan een avontuur!
Door deel te nemen aan de Global Voyage steunt u het DARWIN200-project. Als onderdeel van dit avontuur, ontvangt u een aantal exclusieve voordelen:

  1. Een hardcover boek met 300 pagina’s over dit bijzondere project, als herinnering aan uw deelname;
  2. Een video met beelden van iedere etappe van de Global Voyage;
  3. Een uitnodiging voor het Start of the Voyage-feest in Plymouth, GB op 13-08-2023;
  4. Een uitnodiging voor het End of the Voyage-feest in Falmouth, GB op 20-07-2025;
  5. Een uitnodiging voor de DARWIN200 Concluding Award Ceremony in Londen, GB in de zomer van 2025;
  6. Erkenning voor uw steun op alle DARWIN200 films tijdens de Global Voyage (anoniem, indien gewenst);
  7. Een DARWIN200 Global Voyage T-shirt!

 

DARWIN200
Het DARWIN200 initiatief wil de volgende generatie natuuronderzoekers en -beschermers inspireren, trainen en de vaardigheden laten opdoen die zij nodig hebben voor hun werk in de toekomst. Het DARWIN200 initiatief wil de volgende generatie natuuronderzoekers en -beschermers inspireren en stimuleren, evenals miljoenen studenten wereldwijd, die zich inzetten voor natuurbehoud. Door mee te zeilen met een etappe van de Global Voyage, steunt u het DARWIN200-project. Voor meer informatie: www.darwin200.com.

 

Maandelijkse informatie-sessies
Geïnteresseerd in een etappe van DARWIN200? Iedere eerste dag van de maand om 19:00 (GMT) is er een live informatiesessie over de Global Voyage via Zoom. Tijdens deze sessies zult u een beeld krijgen van alle reizen van de Global Voyage, kunt u de Oosterschelde leren kennen en is er ruimte om vragen te stellen. Neem deel aan de volgende Info Sessie via www.darwin200.com/info.

1

Niveau 1

Reizen van niveau 1 zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid. We varen bijvoorbeeld in een beschut gebied of dicht onder de kust. Bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn of kiezen voor een meer beschutte route.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat zeereis aan boord van een zeilschip fysiek meer van uw vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?

Aanmeldingsprocedure