Reserveren

Rond het Iberisch Schiereiland

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€2695

Prijs 4-persoonshut p.p.

€2195

Niveau

2

Aantal dagen

24

Datum inschepen

4-5-2020

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Port Vendres, FR

Datum ontschepen

28-5-2020

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Pasaisa, SP

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Rond het Iberisch Schiereiland

Als u voldoende tijd heeft zou u met ons rond het gehele Iberische Schiereiland moeten varen.

Aantal dagen

24

Inschepen

4-5-2020, 17:00

Port Vendres, FR

Ontschepen

28-5-2020, 09:00

Pasaisa, SP

Prijs vanaf p.p.

€2195
2

Niveau

2

Reisbeschrijving

Als u voldoende tijd heeft zou u de reis van Port Vendres naar Lissabon en van Lissabon naar Pasaia moeten combineren en met ons rond het gehele Iberische Schiereiland varen. Het verschil tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, tussen de droge hitte in het zuiden en het koele vochtige klimaat in het noorden, tussen de kleine vissersbootjes aan de Costa’s en de diepzeetrawlers in het noorden, tussen de zandstranden van de Algarve en de rotskust uit het noorden en het verschil tussen de Catalanen, de Valencianen, de Portugezen, de Galiciërs en de Basken. Dat allemaal zou u zelf moeten zien en meemaken.

Algemeen

Deze reisbeschrijving is bedoeld om een indruk te geven hoe een reis met de OOSTERSCHELDE eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast. Altijd zal zoveel mogelijk worden gezeild. Niets is verplicht, maar we stimuleren iedereen deel te nemen aan het wachtsysteem en te helpen bij het zeilen, sturen en navigeren van het schip.

Transfer

U kunt naar Perpignan vliegen en vanaf daar met het openbaar vervoer verder reizen naar Port Vendres. Vanuit Pasaia kunt u per trein naar huis reizen of met de bus naar Bilbao Airport en dan terug vliegen.

2

Niveau 2

Reizen van niveau 2  zijn geschikt voor iedereen die goed ter been is en voldoende fit en gezond. Er kan best wat wind of zeegang te verwachten zijn op bepaalde trajecten, maar bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?