Reserveren

Rond het Iberisch Schiereiland

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€3240

Prijs 4-persoonshut p.p.

€2600

Niveau

2

Aantal dagen

25

Datum inschepen

25-4-2022

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Castellón de la Plana

Datum ontschepen

20-5-2022

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Pasaia, SP

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Rond het Iberisch Schiereiland

Als u voldoende tijd heeft, zou u de twee reizen van Castellón de la Plana naar Lissabon en van Lissabon naar Pasaia moeten combineren en met ons rond het gehele Iberische Schiereiland varen.

Aantal dagen

25

Inschepen

25-4-2022, 17:00

Castellón de la Plana

Ontschepen

20-5-2022, 09:00

Pasaia, SP

Prijs vanaf p.p.

€2600
2

Niveau

2

Reisbeschrijving

Het verschil tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, tussen de droge hitte in het zuiden en het koele vochtige klimaat in het noorden, tussen de kleine vissersbootjes aan de Costa’s en de diepzeetrawlers in het noorden, tussen de zandstranden van de Algarve en de rotskust uit het noorden en het verschil tussen de Catalanen, de Valencianen, de Portugezen, de Galiciërs en de Basken. Dat allemaal zou u zelf moeten zien en meemaken.

2

Niveau 2

Reizen van niveau 2  zijn geschikt voor iedereen die goed ter been is en voldoende fit en gezond. Er kan best wat wind of zeegang te verwachten zijn op bepaalde trajecten, maar bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?