Reserveren

Rotterdam-Aberdeen

Schip

Oosterschelde

Prijs 1-persoonshut p.p.

€840

Prijs 2-persoonshut p.p.

€560

Niveau

3

Aantal dagen

6

Datum inschepen

11-5-2021

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Rotterdam, NL

Datum ontschepen

16-5-2021

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Aberdeen, GB

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Rotterdam-Aberdeen

Aantal dagen

6

Inschepen

11-5-2021, 17:00

Rotterdam, NL

Ontschepen

16-5-2021, 09:00

Aberdeen, GB

Prijs vanaf p.p.

€560
2

Niveau

3
Een perfecte reis om het echte zeemansleven te ervaren!

Reisbeschrijving

Denkt u erover om een keer een langere reis met de OOSTERSCHELDE te maken, maar wilt u eerst eens ervaren hoe het is om een aantal dagen en nachten op zee door te brengen? Dan is deze reis de uitgelezen kans. Of heeft u weinig tijd en wilt u echt even weg zijn van alles en iedereen? Ook dan is deze reis zeer geschikt. Op de reis van Rotterdam naar Aberdeen zijn er geen mogelijkheden om een tussenstop te maken en brengen we een paar dagen en nachten op zee door.

Op dinsdag 11 mei stapt u aan boord van de OOSTERSCHELDE in de thuishaven Rotterdam.

Eenmaal aan boord worden de hutten ingedeeld en de kapitein houdt zijn praatje over het reilen en zeilen en de veiligheid aan boord. De opvarenden krijgen de gelegenheid zich aan elkaar voor te stellen. Na een goede nachtrust gooien we de trossen los en varen we over de Nieuwe Maas en de Nieuwe Waterweg naar zee. Op de rivier legt de bemanning de fijne kneepjes van het zeilen met een driemaster uit, zodat u eenmaal op zee volop mee kunt draaien in het wachtsysteem. Uiterlijk 15 mei zullen we arriveren in Aberdeen en de volgende ochtend op 16 mei stapt u na het ontbijt van boord.

Nu de vaccinatiecampagne in Nederland en zeker in het Verenigd Koninkrijk goed op gang is gekomen mogen we verwachten dat we dit voorjaar weer veilig kunnen en mogen zeilen met gasten. Wanneer de nu geldende maatregelen versoepeld worden is echter niet precies te voorspellen. Mocht de rederij deze reis alsnog moeten annuleren, dan krijgt u uiteraard uw aanbetaling volledig terug. Wilt u zelf annuleren, dan kan dat kosteloos tot een week voor vertrek! Daarna brengen we 10% administratiekosten in rekening.

Algemeen

Deze reisbeschrijving is bedoeld om u een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast, maar we zullen altijd zoveel mogelijk zeilen.

Transfer

U dient bij deze reis zelf zorg te dragen voor uw transfer. We kunnen u op verzoek in contact brengen met een boekingskantoor die tickets kan boeken voor u.v

2

Niveau 3

Reizen van niveau 3 zijn alleen geschikt voor de ervaren en fitte zee-reiziger. Tijdens een oversteek of lange reis zijn er weinig mogelijkheden om uit te wijken naar een haven en medische zorg is niet binnen 24 uur beschikbaar.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

COVID-19

Lees hier meer over de maatregelen omtrent COVID-19.

Heeft u vragen?