Reserveren

Saturday Sunset Cruise

Schip

Oosterschelde

Prijs kinderen tot 12 jaar

€40,-

Prijs vanaf 12 jaar

€65

Aantal dagen

1

Tijd inschepen

20:00

Plaats inschepen

Scheveningen, NL

Tijd ontschepen

24:00

Plaats ontschepen

Scheveningen, NL

Niveau

1

Datum inschepen

02-07-2022

Datum ontschepen

02-07-2022

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Saturday Sunset Cruise

Stap aan boord van de indrukwekkende driemaster OOSTERSCHELDE en zeil een avond mee!

Aantal dagen

1

Inschepen

02-07-2022, 20:00

Scheveningen, NL

Ontschepen

02-07-2022, 24:00

Scheveningen, NL

Prijs p.p.

€65
1

Niveau

1

Reisbeschrijving

Wat is er nu mooier om de zon onder te zien gaan vanaf het dek van een historisch schip? Stap aan boord van de OOSTERSCHELDE voor een Sunset Cruise, waarin u zal zeilen onder een heldere sterrenhemel. Zodra iedereen aan boord is gooien we de trossen los en nog binnen de Scheveningse pieren hijsen we de zeilen. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te helpen en om aan het roer te staan. Eenmaal op volle zee hijsen we de rest van ons indrukwekkende tuigage, om vervolgens te kunnen genieten van de verschillende borrelhapjes en dranken die worden uitgeserveerd. Rond middernacht meren we aan in de haven van Scheveningen.

Bij de prijs inbegrepen zijn de ontvangst met een drankje en verschillende borrelhappen gedurende de avond. Andere dranken kunnen bij de bar worden besteld.

Niveau 1

Reizen van niveau 1 zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid. We varen bijvoorbeeld in een beschut gebied of dicht onder de kust. Bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn of kiezen voor een meer beschutte route.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat zeereis aan boord van een zeilschip fysiek meer van uw vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?