Reserveren

Scheveningen-Boulogne

Schip

Oosterschelde

Prijs 1-persoonshut p.p.

€675

Prijs 2-persoonshut p.p.

€450

Niveau

2

Aantal dagen

4

Datum inschepen

3-7-2021

Tijd inschepen

20:00

Plaats inschepen

Scheveningen, NL

Datum ontschepen

7-7-2021

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Boulogne, FR

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Scheveningen – Boulogne

Een prachtige reis langs de Nederlandse, Engelse en Franse kust.

Aantal dagen

4

Inschepen

3-7-2021, 20:00

Scheveningen, NL

Ontschepen

7-7-2021, 09:00

Boulogne, FR

Prijs vanaf p.p.

€450
2

Niveau

2

Reisbeschrijving

Op 3 juli bent u om 20:00 uur welkom aan boord. De OOSTERSCHELDE ligt afgemeerd in Scheveningen. De kapitein heet alle gasten welkom en zodra iedereen aan boord is, zal hij u de veiligheidsprocedures en leefregels aan boord uitleggen. Ook bespreken we de plannen voor de komende reis en het weerbericht.

Op zee gaat het wachtsysteem in. Iedereen wordt ingedeeld in een wacht en gestimuleerd mee te doen met het navigeren, sturen, trimmen van de zeilen, schiemanswerk of wat er ook maar te doen is. U kunt natuurlijk ook een boek lezen of naar de horizon of de golven staren. De OOSTERSCHELDE biedt u de gelegenheid uw zeilreis op uw eigen manier te beleven.

Onze eindbestemming is Boulogne, waar dat weekeinde het Boulogne Sea Festival op het programma staat. Wellicht komen we een paar van onze collega’s nog wel tegen op zee, onder zeil. In Boulogne zullen er zeker nog meer zijn. Na het ontbijt, de volgende ochtend, nemen we afscheid van elkaar en vervolgt iedereen zelf zijn/haar eigen reis.

2

Niveau 2

Reizen van niveau 2  zijn geschikt voor iedereen die goed ter been is en voldoende fit en gezond. Er kan best wat wind of zeegang te verwachten zijn op bepaalde trajecten, maar bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

COVID-19

Lees hier meer over de maatregelen omtrent COVID-19.

Heeft u vragen?