Reserveren

Sète – Castellón de la Plana

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€520

Prijs 4-persoonshut p.p.

€440

Niveau

1

Aantal dagen

4,5

Datum inschepen

13-4-2020

Tijd inschepen

12:00

Plaats inschepen

Sète, FR

Datum ontschepen

17-4-2020

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Castellón de la Plana, SP

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Sète-Castellón de la Plana

Deze korte zeilreis is heel geschikt om kennis te maken met het zeilen op een historisch Tall Ship en te ervaren hoe dat u bevalt.

Aantal dagen

4,5

Inschepen

13-4-2020, 12:00

Sète, FR

Ontschepen

17-4-2020, 09:00

Castellón de la Plana, SP

Prijs vanaf p.p.

€440
1

Niveau

1

Reisbeschrijving

We zijn in Sète voor het maritieme festival Escale à Sète. Na een week van festiviteiten is het tijd om naar het volgende evenement te varen. Deze korte zeilreis is heel geschikt om kennis te maken met het zeilen op een historisch Tall Ship en te ervaren hoe dat u bevalt. Met de andere deelnemende schepen om ons heen is er veel te zien. Natuurlijk neemt de bemanning alle tijd om uit te leggen hoe het zeilen op een driemaster werkt, waar iedere lijn voor dient en hoe het is om de wereld over te zeilen. Iedereen wordt aangemoedigd mee te helpen bij het sturen, navigeren en zeilen van het schip. De feestelijke aankomst is in Castellón de la Plana, waar op dezelfde dag nog meer grote zeilschepen zullen aankomen.

Algemeen

Deze reisbeschrijving is bedoeld om een indruk te geven hoe een reis eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van weer en wind kan het reisplan worden aangepast. Altijd zal zoveel mogelijk worden gezeild. Niets is verplicht, maar we stimuleren iedereen deel te nemen aan het wachtsysteem en te helpen bij het zeilen, sturen en navigeren van het schip.

1

Niveau 1

Reizen van niveau 1 zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid. We varen bijvoorbeeld in een beschut gebied of dicht onder de kust. Bij zwaar weer kan het schip uitwijken naar een haven of kiezen voor een meer beschutte route.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?