Reserveren

Tenerife – Sal

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€1400

Prijs 4-persoonshut p.p.

€1230

Niveau

2

Aantal dagen

8

Datum inschepen

27-12-2022

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Tenerife, SP

Datum ontschepen

04-01-2023

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Palmeira, CV

[dtwpb_single_product_direct_checkout direct_checkout_text=”Reserveren” el_class=”dg_single-direct-checkout”]

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Tenerife – Sal

Dit is het tweede deel van de mijlenmaker Rotterdam – Tenerife – Sal. Het is ook mogelijk om het eerste deel en de gehele reis mee te zeilen.

Aantal dagen

8

Inschepen

27-12-2022, 17:00

Tenerife, SP

Ontschepen

04-01-2023, 09:00

Palmeira, CV

Prijs vanaf p.p.

€1230
2

Niveau

2

Reisbeschrijving

De OOSTERSCHELDE ligt op u te wachten in de haven van Santa Cruz op het eiland Tenerife. Vanaf dit Canarische eiland zeilen we rechtstreeks naar de Kaapverdische eilanden.

Dit deel van onze reis is meestal heel plezierig. We pikken de gunstige Noordoostpassaat op en de Canarische stroom geeft ons ook een duwtje in de rug. En we zijn inmiddels zo zuidelijk dat de temperatuur aangenaam is.

Met een lopend windje, zoals dat heet, en met dit goede weer, brengen we veel tijd door aan dek. Er is hier niet zoveel scheepvaart, maar als je goed oplet is er veel te zien. Zeevogels (op deze breedte zie je weer andere soorten), maar ook dolfijnen, vliegende vissen, af en toe een maanvis en als we geluk hebben misschien zelfs een schildpad of walvis. De 700 mijl van Tenerife naar Sal hopen we snel af te leggen. Het kan dus zijn dat we iets eerder aankomen, maar uiterlijk 3 januari laten wij het anker vallen in de baai bij Palmeira, Kaapverdië.

De volgende dag, na het ontbijt, gaat u van boord. Er is volop accommodatie te vinden op Sal en we raden u aan uw verblijf op Kaapverdië met een enkele dagen te verlengen voordat u terugvliegt naar huis.

2

Niveau 2

Reizen van niveau 2  zijn geschikt voor iedereen die goed ter been is en voldoende fit en gezond. Er kan best wat wind of zeegang te verwachten zijn op bepaalde trajecten, maar bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

COVID-19

Lees hier meer over de maatregelen omtrent COVID-19.

Heeft u vragen?