Reserveren

Tenerife – Sal

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€1360

Prijs 4-persoonshut p.p.

€1200

Niveau

2

Aantal dagen

8

Datum inschepen

29-12-2021

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Tenerife, SP

Datum ontschepen

6-1-2022

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Palmeira, CV

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Tenerife – Sal

Dit is het tweede deel van de mijlenmaker Rotterdam – Tenerife – Sal. Het is ook mogelijk om het eerste deel en de gehele reis mee te zeilen.

Aantal dagen

8

Inschepen

29-12-2021, 17:00

Tenerife, SP

Ontschepen

6-1-2022, 09:00

Palmeira, CV

Prijs vanaf p.p.

€1200
2

Niveau

2

Reisbeschrijving

Op 29 december ligt de OOSTERSCHELDE voor u klaar in de haven van Santa Cruz in Tenerife. Vanaf hier zullen we rechtstreeks naar de Kaapverdische eilanden varen.

Deze reis zal waarschijnlijk heel plezierig zijn. We pikken de Noordoostpassaat op en ook is de stroming gunstig voor ons. Waar het op het eerste deel van de mijlenmaker nog koud kan zijn zijn we nu zo zuidelijk dat de temperatuur zeer aangenaam zal zijn.

De 700 mijl van Tenerife naar Sal hopen we snel af te leggen. Het kan zijn dat we eerder aankomen, maar uiterlijk 5 januari hopen wij het anker te laten zakken in de baai bij Santa Maria.

De volgende dag, na het ontbijt, gaat u om 9 uur van boord. U kunt zelf uw verblijf op Kaapverdië verlengen of dezelfde dag nog terugvliegen naar Nederland.

2

Niveau 2

Reizen van niveau 2  zijn geschikt voor iedereen die goed ter been is en voldoende fit en gezond. Er kan best wat wind of zeegang te verwachten zijn op bepaalde trajecten, maar bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

COVID-19

Lees hier meer over de maatregelen omtrent COVID-19.

Heeft u vragen?