Reserveren

Vader- en zoonreis

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€450

Niveau

2

Aantal dagen

4

Datum inschepen

10-6-2021

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Rotterdam, NL

Datum ontschepen

13-6-2021

Tijd ontschepen

17:00

Plaats ontschepen

Rotterdam, NL

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Vader- en zoonreis

Aantal dagen

4

Inschepen

10-6-2021, 17:00

Rotterdam, NL

Ontschepen

13-6-2021, 17:00

Rotterdam, NL

Prijs vanaf p.p.

€450
2

Niveau

2
Een thematocht speciaal voor vaders en zonen van alle leeftijden.

Reisbeschrijving

Druk, druk, druk. Voor je het weet heb je het gevoel dat je altijd druk bent en niet genoeg tijd hebt voor je zoon. Of andersom; je wilt graag wat meer tijd doorbrengen met je vader, maar het komt er maar niet van. Daarom deze thematocht, voor vaders en zonen van alle leeftijden. Een lang weekeinde op zee, met een tussenstop ergens in Nederland of als het tegen die tijd weer kan in bijvoorbeeld een Engelse of Franse haven, biedt alle gelegenheid even bij te praten of juist gewoon samen stil te zijn.

Je bent welkom aan boord om 17:00 uur. Na de kennismaking met de bemanning en de andere opvarenden gaan we aan tafel. We vertrekken nog die avond of de volgende ochtend vroeg.

Op de rivier leggen we de fijne kneepjes van het zeilen met een driemaster uit en besteden we aandacht aan de veiligheids- en leefregels aan boord. Samen brengen we het schip helemaal onder zeil en besturen we het schip. Tijdens deze vierdaagse zeilreis laten we de wind zo veel mogelijk de koers bepalen. Dat en de kapitein bepalen waar, wanneer en hoe lang er aangelegd kan worden. Vervolgens is de keuze aan jullie: een wandeling, een museumbezoek of een biertje in een lokaal café.

De Noordzee is een van de drukst bevaren zeeën ter wereld. Dat maakt een reis als deze extra interessant. Er zijn veel schepen om ons heen te zien en aan dek moet er flink worden gewerkt. De dienstdoende wacht (alle opvarenden worden ingedeeld in wachten) moet op zijn plaats zijn om in geval van een uitwijkmanoeuvre overstag te gaan of de zeilen te stellen. Zondag 10 juni, rond 17:00 uur meren we af in de Veerhaven. Familie of vrienden die u komen ophalen, kunnen nog een kopje koffie meedrinken en onder uw begeleiding even het schip bekijken.

2

Niveau 2

Reizen van niveau 2  zijn geschikt voor iedereen die goed ter been is en voldoende fit en gezond. Er kan best wat wind of zeegang te verwachten zijn op bepaalde trajecten, maar bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?