Reserveren

Vannes – St. Nazaire

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€1400

Prijs 4-persoonshut p.p.

€1220

Aantal dagen

8

Datum inschepen

22-05-2023

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Vannes, FR

Datum ontschepen

30-05-2023

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

St. Nazaire, FR

Niveau

1

Goed om te weten

Nadat u het boekingsformulier heeft ingevuld, neemt de rederij persoonlijk contact met u op.

 Oosterschelde

Vannes – St. Nazaire

Vannes is een klein stadje in de Golfe du Morbihan, een ondiepe baai vol kleine eilanden ‘halverwege’ de Franse westkust. De OOSTERSCHELDE was te gast op het festival ‘La Semaine du Golfe’ dat hier werd georganiseerd.

Aantal dagen

8

Inschepen

22-05-2023, 17:00

Vannes, FR

Ontschepen

30-05-2023, 09:00

St. Nazaire, FR

Prijs p.p.

€1220
1

Niveau

1

Reisbeschrijving

Als u aankomt ligt de Oosterschelde ten anker, bij Port Blanc. De bemanning brengt u met de bijboot aan boord. Deze week maken we een reis die zal eindigen bij de monding van de Loire, in St Nazaire. De afstand tussen Vannes en St Nazaire is niet groot. We hebben dus de hele week de tijd om de prachtige Bretonse kust te ontdekken. En dat is de moeite waard want niet alleen zijn er prachtige historische havens die we kunnen bezoeken, er zijn ook veel kleine en grotere eilanden waar we ten anker kunnen gaan en als we hier dan toch zijn willen we toch zeker ook de kans hebben iets te proeven van de lokale keuken. Het zal dus een week worden waarin we lekker zeilen met het schip afwisselen met bezoekjes aan de mooiste plekken van dit gebied.

Aan de hand van de meerdaagse weersverwachting maakt de kapitein een plan. De eerste nacht laten we misschien het anker vallen bij Belle Île. Zeilen we vervolgens via île de Noirmoutier naar het zuiden, richting La Rochelle? Of gaan we eerst eens kijken in het noorden bij Lorient, Île de Groix of Concarneau? We laten het weer (en de kapitein) beslissen en genieten van onze ontdekkingsreis.

1

Niveau 1

Reizen van niveau 1 zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid. We varen bijvoorbeeld in een beschut gebied of dicht onder de kust. Bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn of kiezen voor een meer beschutte route.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat zeereis aan boord van een zeilschip fysiek meer van uw vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?