Reserveren

Zomerzwerfreis

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€3100

Niveau

2

Aantal dagen

28

Datum inschepen

16-08-2021

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Bremerhaven, DE

Datum ontschepen

5-9-2021

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Kiel, DE

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Zomerzwerfreis

Stap aan boord en laat je verrassen tijdens deze corona proof zomerzwerftocht!

Aantal dagen

28

Inschepen

16-08-2021, 17:00

Bremerhaven, DE

Ontschepen

5-9-2021, 09:00

Kiel, DE

Prijs vanaf p.p.

€3100
2

Niveau

2

Reisbeschrijving

Wij gaan aan boord en verzekeren ons ervan dat iedereen gezond is. We hebben alles bij ons om desnoods een maand lang niet in een haven te hoeven komen mocht Corona dat onveilig maken. Dan hijsen we de zeilen om vanuit onze coronavrije bubble de noordelijke Noordzee te ontdekken.

Schotland, Noorwegen, Orkney en misschien zelfs Shetland staan op de wensenlijst. De route laten we afhangen van het weer. Niets staat vast, behalve dat we drie weken later weer veilig en gezond aankomen in Kiel, Duitsland.

2

Niveau 2

Reizen van niveau 2  zijn geschikt voor iedereen die goed ter been is en voldoende fit en gezond. Er kan best wat wind of zeegang te verwachten zijn op bepaalde trajecten, maar bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

COVID-19

Lees hier meer over de maatregelen omtrent COVID-19.

Heeft u vragen?