Eerste Kaapverdië-reis is gestart

Eerste Kaapverdië-reis is gestart

Eerste Kaapverdië-reis is gestart

6 december 2014

Na aankomst in Cabo Verde waren er een paar dagen van onderhoud en schoonmaak van het schip en natuurlijk een stuk her-verkenning van de eilanden en onze contacten. En ook de Sint heeft ons kunnen vinden op onze ankerplek bij Palmeira! Maar natuurlijk kwam ook de tijd dat de eerste gasten klaar waren voor hun reis langs deze prachtige eilanden. Na aankomst en een hartelijk welkom hebben we de BBQ aangestoken om de verse tonijn op te leggen; deze kochten we van een visser die onderweg was naar de haven. En natuurlijk hadden we ook lekkere salades, brood, sauzen enz. om de tonijn te vergezellen.
Na het uitklaren vanochtend hebben we zeil gezet en is de eerste reis van dit seizoen echt begonnen!
Nu zijn we heerlijk aan het zeilen, met een windkracht 4 tot 5 in de rug, onderweg naar het eiland Santiago. We verwachten tegen de ochtend het anker te laten vallen in de baai van Tarrafal.