Zeezeilen

Oosterschelde

Met een masthoogte van 36 meter en een lengte van 50 meter is de OOSTERSCHELDE een indrukwekkende verschijning. In de ruime salon met gelakt hout, glimmend koper, een piano, een bar en zelfs een houtkachel proeft u de sfeer uit het verleden.

Welkom aan boord

De OOSTERSCHELDE is erkend als monument met grote culturele en historische waarde. Het schip voorziet in zijn eigen onderhoud en wordt overal ter wereld ingezet voor presentatie- en promotieactiviteiten. Tot 120 gasten kunnen aanmonsteren voor een dagtocht of receptie. Daarnaast maakt de OOSTERSCHELDE avontuurlijke zeilreizen over de hele wereld waarop iedereen die wil individueel kan boeken.

Na de restauratie maakte de OOSTERSCHELDE tweemaal een reis rond de wereld en bezocht ze meer dan 50 landen op 5 continenten. Het schip zeilde in tropische streken, maar ook werden meerdere poolexpedities ondernomen naar Spitsbergen, Antarctica en South Georgia.

Benieuwd naar het schip?

Meer informatie

OOSTERSCHELDE

Een varend monument

Zelfs oude zeelieden spreken met bewondering over deze voormalige vrachtschoener. Door haar fraaie lijnen, de imposante tuigage en perfecte restauratie dwingt het schip respect af. In oude glorie hersteld bevaart de OOSTERSCHELDE de wereldzeeën.

Ontdek ons andere schip...