Gerben Nab verslaat Sail-intocht bij de NOS

Gerben Nab verslaat Sail-intocht bij de NOS

Gerben Nab verslaat Sail-intocht bij de NOS

17 augustus 2015

Na een succesvol en druk Sail Bremerhaven, is de ‘Oosterschelde’ nu op weg naar het een na laatste Sail-evenement in de reeks: Sail Amsterdam. Hierna volgt nog de laatste van deze zomer: Sail Greenwich.
Op dit moment (14:00 GMT) varen we boven de Wadden-eilanden, op weg naar IJmuiden. Met een heerlijke bries uit het noorden kunnen we alles makkelijk zeilend doen.
Op woensdagmiddag is de intocht-parade over het Noordzeekanaal. De NOS zal hiervan verslag doen van 14:00 tot 17:30, op Nederland 1. Onze directeur en kapitein Gerben Nab zal in de uitzending het maritieme aandeel voor zijn rekening nemen, met uitleg over de verschillende schepen die te zien zullen zijn.
De ‘Oosterschelde’ zal tijdens Sail Amsterdam elke dag met bedrijven en organisaties dagtochten maken in het Sail-gebied. Het schip is helaas dan ook niet te bezoeken tijdens Sail Amsterdam.
We nodigen u wel graag uit bij onze expositie in het KHL. Samen met zes andere Nederlandse topschepen en de STAN (Sail Training Association Netherlands) hebben we een expositie samengesteld van 20 tot en met 23 augustus in het KHL te Amsterdam. Bewonder prachtige foto’s van de schepen die tijdens reizen over de hele wereld zijn gemaakt. Kom meer te weten over de Stad Amsterdam, Eendracht, Europa, Morgenster, Oosterschelde, Gulden Leeuw en Wylde Swan en de reizen die zij maken.