Zwembad

Zwembad

Zwembad

26 maart 2017

Na Barbados zeilden we richting Martinique, maar het leek of ook het schip doorhad dat we er bijna waren, we gingen als een speer! Daarom bedacht dat we nog een rustige ochtend gingen hebben in Rodney Bay op Saint Lucia. Daar in de nacht aangekomen en een paar uur slaap gepakt. Na het ontbijt weer lekker gezwommen en een boekje gelezen op het dek, af en toe opkijkend naar de fregatvogels die boven de baai cirkelen. (Het zwemt toch beter in de zee dan in ons ‘zwembad’ aan boord, al was dat ook wel erg lekker..)
Toen we uitgezwommen waren hebben we de zeilen gezet voor de ‘oversteek’ naar Martinique, de laatste mijlen. Hoewel, niet de allerlaatste.
Omdat Fort de France nou niet de meest pittoreske plek in de Carib is hebben we ons anker laten zakken in Le Petit Anse d’Arlet, een baai net zuid van onze eindbestemming. Hier hebben we de laatste avond doorgebracht, genoten van de BBQ en de muziek. De volgende ochtend dan echt de allerlaaste mijlen afgelegd naar Fort de France voor het onvermijdelijke afscheid.
Het waren, in drie weken tijd, drie eilanden Cabo Verde, een oceaan en drie eilanden Carib. Totaal 2451 zeemijlen!