Laatste avond

Laatste avond

Laatste avond

3 april 2017

Nadat de gasten terug waren aan boord na een SUPER-tour op Dominica, gingen de meesten, uitgeput, vroeg naar bed. De volgende ochtend gingen we om 4 uur anker op, zodat we bij het ontbijt onder de lij van het eiland weg waren en konden zeilen. Na het ontbijt zeil gezet en de ochtend werd al zeilend en nagenietend besteed. Tegen de middag kwamen we onder Martinique en viel de wind helemaal weg. Dit vonden de meeste een goed moment om vast zo veel mogelijk de tassen te pakken voor de volgende ochtend.
Na het ankeren bij Fort-de-France kwam iedereen weer op dek voor de BBQ. Deze werd ‘gerund’ door de meester-griller Jeroen. Hij begon met lekkere rode snappers. Toen deze gaar waren, werden ze overhandigd aan Jan-Willem, die er filets van afsneed en uitdeelde aan een ieder die wilde. Na de vis volgde het vlees, waar Jeroen ook wel raad mee wist!
Na de BBQ ging de muziek aan voor een bruisende afsluiting van de mooie reis. En ineens kwam daar de reïncarnatie van ’the Voice’ voorbij! Met Frank Sinatra uit de speaker moest ook de microfoon aangesloten worden en liet John zijn ware stem horen. Top, een laatste avond met ‘live’ muziek!