Half-way party

Half-way party

Half-way party

8 maart 2018

Update door Dirk:
“Hoe kan ik het onder woorden brengen? Ik weet echt niet waar te beginnen. Het zijn zoveel indrukken. De oceaan biedt ons een prachtig zeilavontuur, het mooiste blauw, de diepste wateren, de grootste stilte, de donkerste nachten en een onovertroffen sterrenhemel.
Gisteren hebben wij het ‘Half Way Atlantic Ocean’ feestje gevierd aan dek van de ‘Oosterschelde’. Vol onder zeil en met een frisse bries kon het feestje beginnen. Geen buren om te klagen over geluidsoverlast. We genoten met volle teugen van een kleine competitie tussen de drie wacht-teams met een muzikale quiz, een spelletje twister en onze zelfgemaakte liederen. Er was geen echte winnaar, we hebben allen gewonnen. Zingen, dansen, een drankje en wat lekkere hapjes: het brengt ons, gasten en crew, nog dichter bij elkaar. Eén Atlantic Family.
We kunnen alleen maar hopen dat het thuis ook verder goed gaat met dierbaren, familie en vrienden.
De komende dagen zijn de weersverwachtingen verder positief. Er is nog een beetje meer wind op komst uit het noordoosten. Niets staat ons in de weg om er verder een fantastische reis en dito ervaring van te maken.
Hou jullie goed en een knuffel aan mijn dierbaren.”