Helicopter

Helicopter

Helicopter

15 september 2018

Na en korte stop bij Pinmill zijn we richting zee vertrokken. Voor de nacht werd er weinig wind voorspeld, dus hebben we de gasten lekker laten slapen. Na het ontbijt kwam ook de wind langzaam op en kon de motor uit. Eerst voeren we halve wind met bijna alle zeilen erop. Maar langzaam ruimde de wind en hebben we omgebouwd naar een voor-de-winds tuig met alle vierkante zeilen en het grootzeil. Zo voeren we de Westerschelde op richting Vlissingen.
In de middag kwam er een helikopter vlak over ons heen gevlogen en we maakten grappen tegen elkaar dat we op de foto kwamen en of ons haar wel goed zat. Later bleek dat er inderdaad foto’s van ons werden gemaakt door vriend en helicopterpiloot Joris Heijer!
Nu liggen we in de binnenhaven van Vlissingen en is het weer tijd voor de grote schoonmaak. Morgen komen er nieuwe gasten voor een nieuwe reis en nieuwe ervaringen.