Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

5 december 2018

Update van Jac:
“Op 5 dec in de namiddag hoorden wij een scheepshoorn, en iedereen vroeg zich af wat dat moest betekenen. Wie had dat gedacht!’Pakjesboot 12′ kwam langszij met aan boord Sint Nicolaas. Hij wilde, voordat hij naar huis ging, ons nog een bezoek brengen en een heel leuke middag bezorgen. Ja, wie kan daar tegen zijn. Dus de sint kwam aan boord; hij had voor iedereen een pakje en een heel leuk gedicht. Het was internationaal en een heel gezellige middag midden op de oceaan. En wij danken de goedheiligman voor zijn attentie en aanwezigheid. Ver van huis toch een beetje thuis. Na hem uitgezwaaid te hebben voeren we verder zuidwaarts, op de motor want er staat voor de verandering geen wind. Maar, zo zegt het weerbericht, na Lissabon kunnen we weer zeilen met een heel mooie noordoostenwind. Aan boord is het heel gezellig en we raken meer en meer aan elkaar gewaagd. Gek, wat een zeilreis met een mens kan doen.”