Helena

Helena

HELENA

23 april 2020

De OOSTERSCHELDE is al weer een paar weken terug in Nederland en er wordt hard geklust aan boord. Ook voor de HELENA is er veel veranderd door het coronavirus.

Ook de geplande evenementen van de HELENA zijn afgelast. Zo ging de opening van het kreeftenseizoen niet door en deze week hebben we ook te horen gekregen dat ons bezoek aan Duisburg en Sail Amsterdam zijn geannuleerd. De dagtochten die wij zelf hadden gepland zoals de  culinaire tochten en de tochten van de sociale paragraaf gaan in ieder geval tot 1 juni niet door.

Voor nu is het nog onzeker hoe het programma er de komende zomer uit zal zien.Uiteraard hopen we zo snel mogelijk ons vaarprogramma op te starten. Het schip en de bemanning zijn er in ieder geval helemaal klaar voor. We hopen dat u gezond blijft en dat we u later dit jaar kunnen verwelkomen bij de mooie tochten aan boord van de HELENA.