Lekker uitwaaien!

Lekker uitwaaien!

Lekker uitwaaien!

19 augustus 2020

Stevenaak HELENA is afgelopen vrijdag weer volop aan het varen. Het schip vaart dagelijks lunch- en borreltochten vanuit Hellevoetsluis.

Het afgelopen weekend op het water was heerlijk. Na de hittegolf met extreme temperaturen konden we lekker uitwaaien op het Haringvliet!

Tot en met 6 september zullen we nog dagelijks tochten blijven varen. Met deze tochten heeft u niet alleen een heerlijke middag op het water met uw vrienden, familie of collega’s maar steunt u ook nog eens de Reederij in deze moeilijke tijden.

Tijdens deze tocht kunt u meehelpen met het hijsen van de zeilen of het roer bedienen. Daarnaast kunt u heerlijk relaxen aan dek en genieten van de hapjes, drankjes en de prachtige omgeving waarin we zeilen. Zien we u aan boord?

Reserveer uw plekje aan boord hier.