Boudewijn weer op de ‘Helena’

Boudewijn weer op de ‘Helena’

11 januari 2024

Weer op de ‘Helena’

Nadat Marjolein en ik een lange reis met ons zeiljacht hebben gemaakt ben ik weer terug aan boord van de ‘Helena’. Afgelopen maandag was mijn eerste echte werkdag en afgelopen dagen stonden die werkdagen in het kader van opstarten. Dus inventariseren, praten, weer inventariseren, hernieuwde kennismakingen, nog wat praten en na uiteindelijk een lijst met dingen te doen gemaakt te hebben, zijn we er helemaal klaar voor. Volgende week gaan we echt van start en klussen doen om de ‘Helena’ nog weer mooier te maken dan dat ze al is. We hopen een goed druk seizoen te krijgen en ik zie er in ieder geval naar uit!

Woensdagavond hebben we een erg gezellige borrel gehad met de vrijwillige bemanning van de ‘Helena’ en het bestuur van de stichting. Rest mij nog iedereen een goed jaar te wensen en hopelijk tot ziens aan boord van de ‘Helena’.

Boudewijn