Werken voor een nieuw seizoen!

Werken voor een nieuw seizoen!

29 januari 2024

Werken voor een nieuw seizoen

De dagen gaan weer lengen en de langere tijd van licht overdag gebruiken we om de Helena voor te bereiden voor het nieuwe seizoen. We werken samen met de vele vrijwilligers aan het mooi maken van de Helena. Zo waren we zaterdag met 5 mensen sterk aan boord en buiten dat er dan echt veel gedaan wordt is het ook nog eens erg gezellig.

Erg druk wordt er gewerkt om het lakwerk in de roef(schipperswoning) weer in ere te herstellen. Het is duidelijk een tijd geleden dat dat gedaan is en het verdient een opknap beurt. En zaterdag was het erg mooi weer zodat we ook buiten weer wat hebben kunnen doen.

Het is fijn om aan boord te zijn en het schip zo te zien opknappen. Volgende week weer verder en begin april de eerste vaartochten. Daar hebben we allemaal zin in.

Boudewijn