Moederdag op de Helena

Moederdag op de Helena

16 mei 2024

Moederdag op de ‘Helena’

Afgelopen weekend zijn we weer uitgevaren met de ‘Helena’. Dit keer met een bedrijf op zaterdag. Het was de firma ZuidKoop uit het Westlandse De Lier. Dit is een bedrijf wat heel veel standbouw doet voor diverse plant/bloem en groente en fruit beurzen. In binnen- en buitenland. Het was een erg gezellige dag met uiteraard prachtig weer.

Zondag was het 12 mei en moederdag. Mijn eigen moeder, die in december 85 geworden was, had de Helena afgehuurd voor de familie. En dus stonden er op zondag ochtend 30 familie leden voor de loopplank. Iedereen van ons gezin was er en ook alle neven en nichten, met aanhang. We hadden een hele leuke dag met schitteren weer. Met behulp van de motor naar voorbij aan Kinderdijk gevaren en met grootzeil en breefok weer teruggevaren. Het was voor mij erg leuk om mijn naaste familie het schip en mijn wereld te laten zien.

Het seizoen is nu toch echt begonnen en we varen veel, de beloning voor hard werken afgelopen winter.

Boudewijn