Aanmeldingsprocedure

Uw aanmelding voor deelname aan de DARWIN200 Global Voyage verloopt als volgt:
  1. U vult het online aanmeldingsformulier geheel in. Bij voldoende beschikbaarheid wordt automatisch een plek voor u in optie gezet. Dit gaat op volgorde van binnenkomst.
  2. U aanmelding wordt vervolgens gecontroleerd door de rederij. Mochten er vragen zijn, dan nemen wij contact met u op. Daarna zal de rederij definitief een plaats aan boord voor u reserveren.
  3. De rederij zal een aanbetaling van €500,- per persoon per reis factureren voor uw reservering. U zit echter nog nergens aan vast. Als u voor 1 januari 2023 annuleert, krijgt u de volledige aanbetaling teruggestort.
  4. Ter voorbereiding op uw avontuur aan boord van de Oosterschelde, zullen wij u informatie over de reis en de Oosterschelde toesturen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om via online bijeenkomsten uw medereizigers te ontmoeten, reisinformatie te verkrijgen en vragen te stellen.
  5. 50% van de reissom voor uw deelname zal op 1 januari 2023 aan u worden gefactureerd. Vanaf dat moment gelden de normale reisvoorwaarden.De resterende 50% van uw reissom zal 60 dagen voor de start van uw reis aan u worden gefactureerd.
Hoe beoordeelt de rederij mijn aanmelding?

Zeilreizen aan boord van de ‘Oosterschelde’ zijn het leukst wanneer u mee kunt doen met zo veel mogelijk facetten van het zeilen. Een goede gezondheid en een fit fysiek zijn daarbij van belang. Niet alleen uw eigen veiligheid maar ook die van andere opvarenden kan in het geding zijn wanneer uw geestelijke of lichamelijke gezondheid niet voldoende is.

Sommige reizen vragen meer van u dan andere. Om u te helpen een reis te kiezen die bij u past geeft de rederij bij iedere reisbeschrijving met een icoon van een, twee of drie golfjes de verwachtte zwaarte van een reis aan.

Als de rederij dat nodig acht kan zij u vragen om een samen met uw huisarts een health statement in te vullen. Aan mensen boven de 65 jaar vragen we zo’n health statement altijd. Op reizen die in de zwaarste categorie vallen (drie golfjes) nemen we geen gasten mee die ouder zijn dan 73 jaar.

 

Twijfelt u of een reis geschikt voor u is, neem dan contact op met de rederij, we denken graag met u mee.