Reserveren

Lunchen onder Zeil

Schip

Oosterschelde

Prijs kinderen tot 12 jaar

€50,-

Prijs vanaf 12 jaar

€85

Aantal dagen

1

Tijd inschepen

11:00

Plaats inschepen

Scheveningen, NL

Tijd ontschepen

16:00

Plaats ontschepen

Scheveningen, NL

Niveau

1

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Lunchen onder Zeil

Stap aan boord van de indrukwekkende driemaster OOSTERSCHELDE en zeil een dagje mee!

Aantal dagen

1

Inschepen

03-07-2022, 11:00

Scheveningen, NL

Ontschepen

03-07-2022, 16:00

Scheveningen, NL

Prijs p.p.

85
1

Niveau

1

Reisbeschrijving

Vanuit de haven van Scheveningen zeilen we de Noordzee op! Zodra iedereen aan boord is, gooien we de trossen los en nog binnen de Scheveningse pieren hijsen we de eerste zeilen. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te helpen en om even aan het roer te staan. Rustig aan dek genieten van het uitzicht en de zon, kan natuurlijk ook! Eenmaal op volle zee hijsen we de rest van onze indrukwekkende zeilgarderobe.

Bij de prijs inbegrepen zijn de ontvangst met koffie, thee en gebak en de lunch. Overige dranken kunnen bij de bar worden afgerekend.

Niveau 1

Reizen van niveau 1 zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid. We varen bijvoorbeeld in een beschut gebied of dicht onder de kust. Bij zwaar weer of indien nodig kan het schip binnen 24 uur in een haven zijn of kiezen voor een meer beschutte route.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat zeereis aan boord van een zeilschip fysiek meer van uw vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?