Reserveren

Ponta Delgada – Falmouth

Schip

Oosterschelde

Prijs per persoon

€3250

Aantal dagen

12

Datum inschepen

08-07-2025

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Ponta Delgada, PT

Datum ontschepen

20-07-2025

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Falmouth, GB

Niveau

2

Goed om te weten

Uw aanmelding wordt beoordeeld door de rederij. Mochten er vragen zijn, dan nemen wij contact met u op. Wij vragen u vervolgens een aanbetaling te doen van 500 euro. U zit echter nog nergens aan vast. Als u voor 1 januari 2023 annuleert, krijgt u de volledige aanbetaling teruggestort.

 Oosterschelde

Ponta Delgada – Falmouth

Deze reis maakt deel uit van DARWIN200. Een initiatief dat een volgende generatie natuuronderzoekers en -beschermers wil inspireren, trainen en de vaardigheden laten opdoen die ze nodig hebben voor hun werk in de toekomst.

Aantal dagen

12

Inschepen

08-07-2025, 17:00

Ponta Delgada, PT

Ontschepen

20-07-2025, 09:00

Falmouth, GB

Prijs p.p.

€3250
3

Niveau

2

Reisbeschrijving

De laatste etappe in de reis van Charles Darwin brengt de OOSTERSCHELDE van de Azoren richting Groot-Brittannië. Tijdens deze reis kunnen we maanvissen, dolfijnen, haaien en als we geluk hebben zelfs reuzenhaaien tegenkomen!

We leggen aan in dezelfde haven als de HMS Beagle dat deed en sluiten met een feestavond DARWIN200 Global Voyage af!

Voor en na uw reis
Wij raden u aan om voorafgaand en na afloop van uw reis aan boord van de Oosterschelde een paar dagen de tijd te nemen om de plaats van vertrek en bestemming te ontdekken. Dit geeft u de mogelijkheid om bezienswaardigheden aan land te bezoeken, waar u tijdens de zeilreis steden, kustlijnen en dieren vanaf het water zal zien.

 

DARWIN200: Meer dan een avontuur!
Door deel te nemen aan de Global Voyage steunt u het DARWIN200-project. Als onderdeel van dit avontuur, ontvangt u een aantal exclusieve voordelen:

  1. Een hardcover boek met 300 pagina’s over dit bijzondere project, als herinnering aan uw deelname;
  2. Een video met beelden van iedere etappe van de Global Voyage;
  3. Een uitnodiging voor het Start of the Voyage-feest in Plymouth, GB op 13-08-2023;
  4. Een uitnodiging voor het End of the Voyage-feest in Falmouth, GB op 20-07-2025;
  5. Een uitnodiging voor de DARWIN200 Concluding Award Ceremony in Londen, GB in de zomer van 2025;
  6. Erkenning voor uw steun op alle DARWIN200 films tijdens de Global Voyage (anoniem, indien gewenst);
  7. Een DARWIN200 Global Voyage T-shirt!

 

DARWIN200
Het DARWIN200 initiatief wil de volgende generatie natuuronderzoekers en -beschermers inspireren, trainen en de vaardigheden laten opdoen die zij nodig hebben voor hun werk in de toekomst. Het DARWIN200 initiatief wil de volgende generatie natuuronderzoekers en -beschermers inspireren en stimuleren, evenals miljoenen studenten wereldwijd, die zich inzetten voor natuurbehoud. Door mee te zeilen met een etappe van de Global Voyage, steunt u het DARWIN200-project. Voor meer informatie: www.darwin200.com.

 

Q&A informatiesessies
Geïnteresseerd in een etappe van DARWIN200? Of heb je al gereserveerd? Neem deel aan onze online informatiesessies over de Global Voyage via Zoom. Tijdens deze sessies vertellen we u meer over de trajecten van de Global Voyage en over het DARWIN200 project. Daarnaast kunt u de ‘Oosterschelde’ leren kennen en is er ruimte om vragen te stellen. Neem deel aan de volgende informatie sessie via www.darwin200.com/info.

2

Niveau 2

Reizen van niveau 2 zijn geschikt voor iedereen die goed ter been is en voldoende fit en gezond. Er kan best wat wind of zeegang te verwachten zijn op bepaalde trajecten, maar gemiddeld genomen zullen de omstandigheden goed zijn. Een haven kan is echter niet altijd dichtbij en (medische) hulp van de wal dus niet altijd snel beschikbaar.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat zeereis aan boord van een zeilschip fysiek meer van uw vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?

Aanmeldingsprocedure