Reserveren

Rotterdam – Tenerife

Schip

Oosterschelde

Prijs 2-persoonshut p.p.

€2200

Niveau

3

Aantal dagen

20

Datum inschepen

13-11-2020

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Rotterdam, NL

Datum ontschepen

3-12-2020

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Tenerife, SP

Goed om te weten

Als u reserveert zit u nog nergens aan vast. Wij nemen persoonlijk contact met u op en sturen u ons boekingsformulier toe. Nadat u dit invult én u van ons een boekingsbevestiging heeft ontvangen, is uw boeking een feit.

 Oosterschelde

Rotterdam – Tenerife

Dit is het eerste deel van de mijlenmaker Rotterdam – Tenerife – Sal. Het is ook mogelijk om het tweede deel en de gehele reis mee te zeilen.

Aantal dagen

20

Inschepen

13-11-2020, 17:00

Rotterdam, NL

Ontschepen

3-12-2020, 09:00

Tenerife, SP

Prijs vanaf p.p.

3

Niveau

3

Reisbeschrijving

De OOSTERSCHELDE ligt afgemeerd in de Leuvenhaven in Rotterdam. Wanneer u aan boord komt staat de koffie klaar, ook voor familie en vrienden die u wegbrengen. Er is voldoende tijd om hen het schip te laten zien. De kapitein heet alle gasten welkom en zodra iedereen aan boord is, zal hij u op de hoogte brengen van de veiligheidsprocedures, andere regels aan boord en bespreekt hij met u de plannen voor de komende reis.

Deze zeereis biedt u de mogelijkheid om het echte zeemansleven mee te maken. U maakt deel uit van de bemanning en draait mee in het wachtsysteem. Tijdens deze mijlenmaker maken we weinig tussenstops. U blijft 20 dagen aan boord van de driemaster!

We vertrekken nog dezelfde avond. Via Noordzee varen we richting het Engels Kanaal en vervolgens steken we de Golf van Biskaje over. Dit deel van de tocht kunnen we te maken krijgen met slecht weer en zal het behoorlijk koud zijn. Misschien maken we een stop in Vigo, aan de Spaanse kust net boven Portugal. Hier kan u aan land om de stad te bezichtigen of om even lekker op een terras te zitten.

Na deze stop zullen we langs de Portugese kust verder naar het zuiden zeilen. Geleidelijk wordt het minder koud. Als we eenmaal voorbij Cabo São Vincente zijn, mogen we goed weer en een gunstige wind verwachten richting de Canarische eilanden.

We verwachten op 2 december te arriveren op Tenerife. De volgende dag, na het ontbijt, gaat u om 9 uur van boord. Als u de hele mijlenmaker vaart vertrekken we de volgende dag richting Kaapverdië.

3

Niveau 3

Reizen van niveau 3 zijn alleen geschikt voor de ervaren en fitte zee-reiziger. Tijdens een oversteek of lange reis zijn er weinig mogelijkheden om uit te wijken naar een haven en medische zorg is niet binnen 24 uur beschikbaar.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat u een zeereis maakt aan boord van een zeilschip en dat dat meer van uw fysiek vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

COVID-19

Lees hier meer over de maatregelen omtrent COVID-19.

Heeft u vragen?