Zachtjes spinnen

Zachtjes spinnen

Zachtjes spinnen

20 maart 2019

De club vrienden die afgelopen weekend het schip heeft gecharterd, had geen beter weekend kunnen uitkiezen! Zon en wind. Daarnaast vingen we een vis, zagen we dolfijnen en zelfs een haai en omdat het zo mooi ging allemaal, zijn we onder zeil voor anker gegaan in de baai van Mindelo. Verder hebben we de BBQ goed getest!

Nu hebben we nog een aantal dagen voor we de volgende groep op Sal mogen verwelkomen. Dit betekent dat we weer tijd hebben voor onderhoud. En dankzij het mooie weer is de vraag wat we gaan doen makkelijk te beantwoorden: schilderen. En zo stilliggend zonder gasten hoeven we geen rekening te houden met waar mensen willen zitten, waar lijnen belegd gaan worden, zoute spray die over het schip komt, enzovoorts, dus kunnen we lekker helemaal los.

Vandaag de hele dag een boel plekjes waar je normaal niet aan toe komt, gebikt, gekrabd en geschuurd en aan het eind van de middag in de eerste laag primer kunnen zetten. Ondertussen wordt er in het tuig van alles gedaan en de kombuis wordt helemaal gesopt.
Als je nu heeeeel stil bent, hoor je het schip zachtjes spinnen…?

Hier vind je meer informatie over Kaapverdië.